Reservering

U kunt een formulier naar ons sturen om een plaats op onze camping, de kampeerbungalow, caravan, mobilhome of vakantiewoning te reserveren.
U kunt hiervoor op één van de buttons klikken op deze pagina om het desbetreffende formulier te verzenden. U ontvangt na het invullen van het formulier automatisch een mailtje van de webmaster van Camping Fargogne met de gegevens die u hebt ingevuld op het formulier. Dit is niet de definitieve bevestiging. Alvorens het formulier in te vullen, kunt u contact opnemen met Camping Fargogne om naar beschikbaarheid te informeren. Kijk hiervoor e-mailadres en telefoonnummer van Camping Fargogne.

Uw reservering is definitief zodra wij een bevestiging aan u verstuurd hebben!

Om uw reservering te bevestigen, maakt u de desbetreffende aanbetaling over op onderstaand rekeningnummer. Als bevestiging van uw reservering van de camping vragen wij een aanbetaling van € 50,—. Als bevestiging van uw reservering voor de kampeerbungalow, vakantiewoning, caravan of mobilhome vragen wij een aanbetaling van 50% van de totale huursom. De resterende 50% dient vier weken voor de aankomst te zijn overgemaakt op onze rekeningnummer.
Gegevens Postbank Nederland:

IBAN: NL41 INGB 0005 3395 20
t.n.v. J.C.A.M. Munsters
82800 Puygaillard de Quercy
Frankrijk