Fargogne

Fargogne is een domein van 13 hectare, gelegen in een schitterend natuurgebied. In een landschap van heuvels, bossen en pittoreske dorpjes bevindt zich deze kleine camping.
Camping Fargogne is een camping onder Nederlandse leiding, gelegen in de mooie streek de Tarn et Garonne, in Zuid Frankrijk. Naast kamperen met eigen tent of caravan, kunt u ook één van onze accommodaties huren.
Op het terrein en in de directe omgeving kunt u o.a.: wandelen, fietsen, zwemmen, kanoën, paardrijden en vissen. Hiernaast een eerste indruk van Fargogne, gezien vanaf de weg (D1) . Echter de camping ziet u niet meteen, die ligt achter het huis. fargogne_1

Frankrijk in het kort.

In het zuiden van Frankrijk, in de Tarn en Garonne, ligt Fargogne. Om u een indicatie te geven, het is ± 1150 km van Utrecht.
Mocht u willen vertoeven in een mooie omgeving om van alle rust te genieten en zo nu en dan de gastronomische faciliteiten van de streek te willen nuttigen of de bosrijke omgeving te willen verkennen, dan bent u bij ons aan het goede adres.
Ook als u de Franse taal niet machtig bent, kunt u hier uitstekend terecht. U wordt gastvrij en met een warm onthaal ontvangen door de familie Munsters. Iets wat u zeker bij zal blijven.